Coaching


Bine te-am regasit!

M-am format și ceritificat devenind Coach urmând curricula International Coach Federation, organizatia de referinta in coaching-ul mondial. In present, in urma formarii si examinarii mele dupa standardele ICF detin certificarea de Associate Certified Coach – ACC.

Sunt un coach profesionist cu peste 850 de ore de coaching lucrate, cu experienta organizationala si antreprenoriala de peste 18 ani. In 2012 am hotarat ca meseria de coach poate fi o modalitate de a-mi folosi experiența și de a contribui real la schimbarea in bine a mediilor organizationale romanesti si internationale.

Lucrez pe directia principala de Executive & Business Coaching in programele pe care ti le propun. Astfel obiectivele si temele de discutie pe care le sustin pentru crestere si dezvoltare organizationala prin programele de coaching pe care ti le propun sunt foarte diverse de la:leadership development la team work, la setare de obiective, strategii, planificari, career development, motivatie, engagement,  change management, coping, la work-life balance.

Ce reprezinta coaching-ul?

Coaching-ul este un proces foarte revelator mai ales pentru client, dar și pentru coach. Este singurul proces în care clientul și cel care susține procesul(coach-ul) se află pe poziții de egalitate în timpul procesului. Coach-ul nu dă sfaturi, nu induce clientul pe un anumit drum sau etalează vreum mod de gândire propriu!

Un coach se va folosi întodeauna de creativitate, încredere, empatie, prezență, comunicare și va stimula conștientizările clientului său. Le va face toate acestea cu mare responsabilitate susținându-și clientul său pe tot acest parcurs și ajutându-l să-și maximizeze potențialul. Clientul este expertul în viata lui iar coach-ul este expert în a crea un mediu potrivit, în a fi prezent îi empatic și în a comunica eficient prin diverse mijloace astfel încât clientul să-și atingă obiectivele propuse.

Conform International Coach Federation coaching-ul reprezintă un parteneriat care se creează între coach și clientul/clienții săi. In acest parteneriat, printr-un proces creativ de provocare a gândirii, clientul devine inspirat să-și maximizeze potențialul personal și profesional.

Coaching-ul înseamnă a avea pe cineva partener cu tine pe drumul evolutiei tale. În calitate de coach, stau lângă tine pe tot acest drum pentru a te sustine în provocările cu care te confrunti și pentru a obține rezultatele pe care le doriți. Coaching-ul funcționează prin relație – o relație egală menită să aducă claritate, inventivitate și energie pentru ceea ce trebuie sa fac. El reprezinta o bază pentru explorarea autentică și munca adâncă, care duce la schimbări reale si de durata.

De ce să vii la coaching? Ce rezultate veți avea tu și/sau echipa ta? Iată niște statistici:

Oamenii vin la coaching din multe motive dar principalul motiv este că ei vor să schimbe sau să îmbunătățească ceva în viața lor.

Iată doar câteva dintre aspectele la care te pot susține în evoluția ta personală sau profesională cu ajutorul procesului de coaching:

Stilul meu de coaching

Stilul meu de coaching este autentic, direct, accesibil, calm,cald, surprinzător, curios, conectat, dinamic și, uneori, provocator dar întotdeauna orientat catre tine.
Lucrez in limba romana si engeleza față-în-față, prin telefon sau prin Skype.

Prin programele de coaching pe care le derulez te sustin sa obtii o înțelegere profundă asupra propriului comportament. Diferenta o vei face tu deoarece vei obtine rezultate atunci cand vei actiona constant si vei pune in practica ceea ce ai constientizat si deprins, deoarece transformarea nu apare fara actiune.

Vei fi sustinut sa-ti faci curaj sa iei cele mai potrivite decizii ca sa traiesti viata la maximum de potential! Iar eu voi fi partenerul tau de dum care te provoaca si sustine sa intiezi schimbarea.

Abordarea fiecarui client este personalizata dar ceea ce obtii lucrand cu mine este:

Claritate cu privire la pasii urmatori
Monitorizarea pasilor intermediari si urmarirea actiunilor dintre sesiuni
Tehnici noi, creative, instrumente si strategii adaptate in coaching din experienta mea antreprenoriala si organizationala

Lucrez cu clientii mei in programe de 5 sau 10 sesiuni, in functie de obiectivele pe care si le aleg si pentru care sunt dispusi sa depuna effort.

O sesiune dureaza intr 1h si 1.30 h in functie de necesitate.

Programele de coaching sunt unice si personalizate.

Clientii cu care lucrez respecta disciplina programului de coaching si vor rezultate. Iar rezultatele vin dupa munca si seriozitate.

Pasii pe care ii vom urma in programul de coaching

10 motive pentru a incepe un program coaching cu mine

Daca vrei sa implementezi un nou proiect si vrei sa iti planifici cel mai bine activitatile
Daca tranzitezi o perioada de schimbare in orgnizatia ta
Daca te simti coplesit si nu stii cum sa-ti prioritizezi activitatile
Daca simti ca ai mai multe abilitati, resurse interioare neexploatate deloc sau sufficient care te-ar ajuta sa cresti personal si profesional
Daca vrei sa intelegi cum iti autosabotezi activitatea si ce poti face sa-ti depasesti propriile limitari
Daca vrei sa devii mai organizat si cauti sa fii tot mai eficient
Daca vrei sa-ti dezvolti sisteme de lucru care sa te sprijine sa devii atent, perseverant si sa ai rezultate
Daca simti ca te-ai blocat sau plafonat in acitivitatea ta si nu-ti mai gasesti sensul in munca ta
Daca vrei sa faci performanta in viata ta si ai nevoie de un partener de drum care sa te sustina
Daca vrei sa actionezi cu frecventa pentru ceea ce e important pentru tine astfel incat viata ta sa ramana intr-un echilibru sanatos.

Cum vom lucra impreuna?

Voi crea un cadru de parteneriat astfel incat tu sa te simti increzator, ascultat, inspirat, constient, motivat spre actiune
Vei stabili obiective pe care vrei sa le atingi si pe baza carora vom stabili un plan de dezvoltare personala si profesionala
Iti vei cunoaste mai bine valorile personale
Vei gasi modalitati de a crea obiceiuri eficiente si de a-ti atinge obiectivele.
Optional vom putea sa evaluam valorile, potentialul si blocajele folosind cel mai eficient instrument -recunoscut international -de evaluare a leaderilor.

Cum lucrez si cu cine lucrez?

In prezent lucrez cu profesionisti si ii provoc sa-si gaseasca drumul spre success si implinirea personala si profesionala.

Clientii mei sunt creativi, inovativi si curajosi. Alaturi de mine ei devin si mai creativi, mai inovativi si mai curajosi.  Ei aleg sa lucreze cu mine ca sa se înțeleaga pe ei mai bine, sa-si atinga obiective si sa construiasca relatii bune in jur.

“Singura constanta din viata o reprezinta schimbarea” si astfel singura cale spre success

Lucrez cu lideri si executivi sustinandu-i sa-si transforme viata si echipele lor pentru a-si atinge potentialul astfel încât inițiativele lor creative și obiectivele îndrăznețe să treacă de la Concept la Finalizare – și sa genereze Impact in lumea lor.

Avand experienta antreprenoriala sustin liderii si antreprenorii sa isi consolideze propriile capacitati creative si eficacitatea personala precum si sa dezvolte strategii de leadership viabile care vor influența pozitiv capacitățile creative ale celor pe care îi conduc.

Adevaratii lideri trebuie sa fie pregatiti in orice moment de schimbare.
Indiferent de industrie, in era actuala a tehnologizarii active, a schimbarilor in procesul de afaceri, tehnologie, management, organizare și servicii, comunicare sociala, globalizarii, resetarii vechilor obiceiuri de munca liderii au nevoie sa stie nu doar cum sa supravietuiasca schimbarii, ci cum sa fie parte din ea.

Noii lideri vor fi pregatiti sa adopte modificări in sisteme de customer care, managementul produselor, licente, CRM, online shopping și gestionarea comenzilor, sistemele de contabilitate, managementul proiectelor, IT și administrarea generală. Vor sti cum sa scoata maximum de beneficii din schimbari majore, cum ar fi fuziunile și achizițiile, din schimbari mici, cum ar fi adăugarea unei noi poziții sau din schimbari complexe, cum ar fi integrarea mai multor aplicații informatice și sisteme.

Am lucrat cu peste 70 de antreprenori, lideri si executivi iar diferenta intre cei care au generat cresteri si profit consistent fata de ceilalti a fost:

Disponibilitatea si seriozitatea in procesul de coaching

Respectarea unicitatii personale, upgrade-ul sabloanelor

Planificarea riguroasa

Respectarea planificarii cu disciplina

Daca vrei sa stii care in care dintre zonele din viata ta vrei sa faci upgrade personal si professional completeaza assessmentul GRATUIT de mai jos:

Daca vrei UPDATE, UPGRADE, UPLIFT in viata ta lucrand intr-un program de coaching alaturi de mine te astept sa-mi scrii:


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here