Despre mine


Oamenii ma stiu ca un antreprenor creativ si orientat catre rezultate precum si un consultant & advisor in slujba companiilor antreprenoriale de succes.

Am inceput sa lucrez in marketing si advertising la finalul anilor ’90. Avand o orientare mare catre invatare si evolutie am crescut rapid in pozitii de management. Dupa 3 ani intr-o multinationala si 2 ani in agentii am decis sa-mi urmez visul de a deveni antreprenor si sa incep propriul business. Ceea ce am si facut. Astfel ca in anul 2004 deschideam primul meu business in Bucuresti, un magazin, cu care am dat faliment, dar am castigat niste lectii extrem de valoroase pentru mai tarziu.

M-am remontat rapid dupa acest esec si, cu lectiile invatate, din 2005 pana in 2013 am condus departementul de marketing si digitalizare al companiei Life Care Corp– business-ul nostru de familie- si apoi am fost in board-ul companiei intre 2014-2017. Din 2019 am extins business-ul in SUA unde am devenit partener executiv.

Intre 2013 si 2019 am deschis un nou start up: prima retea de centre de wellbeing din Romania: “Centrele Fericirii”. In 2019-2020 am incheiat cu succes un proces de exit cu un investitor strategic.

Fiind interesata de intelegerea comportamentului uman si de modalitatile de dezvoltare, m-am train-uit si certificat devenind coach profesionist din 2012. Aceasta competenta m-a ajutat si ma ajuta enorm in management si cu clientii de consultanta. La cererea unor antreprenori, din 2014 am inceput sa creionez niste programe de consultanta in marketing si sa le livrez pentru inceput part-time iar acum imi ocupa mai mult de jumatate din timp.

Din 2012 am livrat programe de consultanta si coaching catre peste 62 de companii romanesti din industrii ca: IT & C, media & TV, consumer goods, e-commerce, HORECA, servicii mediale, advertising. Ca sa sustinem si mai mult antreprenorii, din 2023 sunt co-fondator in agentia The Scale Makers, agentie de marketing, care implementeaza planuri de marketing integrate, orientate catre rezultate si bazate pe date. 

Spiritul antreprenorial viu m-a determinat ca, dupa exit-ul din 2020, sa pornesc un nou business. De data aceasta, un business in tehnologie, mai exact doua companii care adreseaza nevoi specifice ale companiilor pe partea de marketing. Astfel s-au nascut: Xclusiverse, compania care ofera servicii de realizare de spatii custom 3D ( digital twins) pentru clienti, dedicata pietei din Middle East si compania BRILU, un spin-off din Xclusiverse, un intrument de marketing digital SaaS pentru IMM-uri, care folseste AI si 3D pentru a imbunatati rata de conversie pe site-urile clientilor.

Sunt pasionata de inovatie, tehnologie si de oamenii care vor sa schimbe lumea in bine. Sunt un voluntar activ care creeaza, organizeaza si participa in proiecte educationale pentru dezvoltare personala si educatie antreprenoriala a tinerilor (taberele BIO CAMP)  si femeilor.


Viziune & Misune & Valori

Oamenii sunt unici, diferiti si merita sa traiasca la maximum de potential. Misiunea mea este de a sustine oamenii in a schimba ceea ce nu functioneaza in lumea lor, incurajandu-i sa iasa din zona de confort, sa se cunoasca mai bine si sa lucreze cu perseverenta pentru a ajunge sa fie cei mai performanti.

REGULILE SUNT FACUTE SA FIE UPDATATE

Cred in AUTENTICITATE
Lucrez cu VITALITATE
Urmaresc PROGRES

Unii oameni isi ghideaza viata dupa reguli personale care nu mai sunt de actualitate pentru ei sau poate nu au fost niciodata. Alți oameni schimba aceste reguli, le imbunatatesc si isi transforma viata in bine.

SABLOANELE NU FAC DIFERENTA

Clientii care ma cauta vin pentru abordarea diferita orientata personalizat catre unicitatea fiecaruia dar si pentru abilitatea de “a pune lucrurile in miscare” si de a gestiona schimbarea care ii va duce la progres.

De la manager la freelancer și antreprenor si apoi la coach si consultant


In cei peste 20 ani de activitate am lucrat cu lideri care au fost orientati si asumati sa aiba un impact in Romania.

Mi-am cultivat ani de zile abilitatea de a vedea, intelege si pune in actiune perspective diferite. Sabloanele sociale, organizationale functioneaza pana la un punct dar progresul vine cand vezi si actionezi putin mai departe de ele.

De peste 10 ani ani imi sustin angajatii si clientii sa devina CLARI, ASUMATI si sa se puna in MISCARE!

UPDATE- WHAT’S NEW
UPGRADE- WHAT’S NEXT
UPLIFT- WHAT’S THERE

 

Din 2012 am hotarat ca meseria de coach si apoi cea de consultant poate fi o modalitate de a-mi folosi experiența și de a contribui real la schimbarea in bine a mediilor organizationale romanesti si internationale. Intotdeauna invat, ma perfectionez si aplic neaparat!


Cu cine lucrez?

Cred ca invatand si neaparat aplicand spre a dobandi maiestrie reprezinta o cheie in a sustine transformarea personala si profesionala

Sigur lucrez cu profesionisti si ii provoc sa-si gaseasca drumul spre success si implinirea personala si profesionala.

Clientii mei sunt creativi, inovativi si curajosi. Alaturi de mine ei devin si mai creativi, mai inovativi si mai curajosi. Ei aleg sa lucreze cu mine ca sa se înțeleaga pe ei mai bine, sa-si atinga obiective si sa construiasca relatii bune in jur.

Lucrez cu lideri si executivi sustinandu-i sa-si transforme viata si echipele lor pentru a-si atinge potentialul astfel încât inițiativele lor creative și obiectivele îndrăznețe să treacă de la Concept la Finalizare – și sa genereze Impact in lumea lor.

Avand experienta antreprenoriala sustin liderii si antreprenorii sa isi consolideze propriile capacitati creative si eficacitatea personala precum si sa dezvolte strategii de leadership viabile care vor influența pozitiv capacitățile creative ale celor pe care îi conduc.

“Singura constanta din viata o reprezinta schimbarea” si astfel singura cale spre success sustenabil este update-ul constant.
Adevaratii lideri trebuie sa fie pregatiti in orice moment de schimbare.
Ei au nevoie sa stie nu doar cum sa supravietuiasca schimbarii, ci cum sa fie parte din ea.

Am lucrat cu peste 70 de antreprenori, lideri si executivi. Peste 98% dintre ei si-au atins obiectivele de program. Ce aduc eu diferit si unic care duce la rezultate remarcabile?

Experienta concreta si rezultate personale masurabile

Cunoastere actualizata prin educatie la scoli de business prestigioase

Proces unic, automatizat de atingere a rezultatelor

Competente si abilitati integrate in: business, psihologie si leadership


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here