Despre mine


Oamenii ma stiu ca profesionist in slujba starii de bine personale si dezvoltarii profesionale a oamenilor, un lider al schimbarii, un coach si un consultant cu rezultate de exceptie, un creator de programe, proiecte antreprenoriale de impact.

Am condus si conduc organizatii si proiecte antreprenoriale, am fost si sunt partener coach si consultant pentru organizatii si clienti din industrii ca: IT & C, farmaceutice, media & TV, consumer goods, entertainment, publicitate; sunt voluntar activ petnru proiecte de dezvoltare personala si educatie antreprenoriala pentru adolescenti.


Viziune & Misune & Valori

Oamenii sunt unici, diferiti si merita sa traiasca liberi la maximum de potential. Misiunea mea este de a sustine oamenii in a schimba ceea ce nu functioneaza in lumea lor incurajandu-i sa iasa din zona de confort, sa se cunoasca mai bine si sa persevereze pentru a-si trai unicitatea, independenta si prosperitatea.

REGULILE SUNT FACUTE SA FIE UPDATATE

Cred in AUTENTICITATE
Lucrez cu VITALITATE
Urmaresc PROGRES

Unii oameni isi ghideaza viata dupa reguli personale care nu mai sunt de actualitate pentru ei sau poate nu au fost niciodata. Alți oameni schimba aceste reguli, le imbunatatesc si isi transforma viata in bine.

SABLOANELE NU FAC DIFERENTA

Clientii care ma cauta vin pentru abordarea diferita orientata personalizat catre unicitatea fiecaruia dar si pentru abilitatea de “a pune lucrurile in miscare” si de a gestiona schimbarea care ii va duce la progres.

De la manager la freelancer și antreprenor si apoi la coach si consultant


In cei peste 18 ani de activitate am lucrat cu lideri care au fost orientati si asumati sa aiba un impact in Romania.

Mi-am cultivat ani de zile abilitatea de a vedea, intelege si contine perspective diferite. Sabloanele sociale, organizationale functioneaza pana la un punct dar progresul vine cand vezi si actionezi putin mai departe de ele.

De peste 10 ani ani imi sustin angajatii si clientii sa devina CLARI, ASUMATI si sa se puna in MISCARE!

UPDATE- WHAT’S NEW
UPGRADE- WHAT’S NEXT
UPLIFT- WHAT’S THERE

 

In urma cu 8 ani am hotarat ca meseria de coach poate fi o modalitate de a-mi folosi experiența și de a contribui real la schimbarea in bine a mediilor organizationale romanesti si internationale. Intotdeauna invat, ma perfectionez si aplic neaparat!


Cu cine lucrez?

Cred ca invatand si neaparat aplicand spre a dobandi maiestrie reprezinta o cheie in a sustine transformarea personala si profesionala

In prezent lucrez cu profesionisti si ii provoc sa-si gaseasca drumul spre success si implinirea personala si profesionala.

Clientii mei sunt creativi, inovativi si curajosi. Alaturi de mine ei devin si mai creativi, mai inovativi si mai curajosi. Ei aleg sa lucreze cu mine ca sa se înțeleaga pe ei mai bine, sa-si atinga obiective si sa construiasca relatii bune in jur.

Lucrez cu lideri si executivi sustinandu-i sa-si transforme viata si echipele lor pentru a-si atinge potentialul astfel încât inițiativele lor creative și obiectivele îndrăznețe să treacă de la Concept la Finalizare – și sa genereze Impact in lumea lor.

Avand experienta antreprenoriala sustin liderii si antreprenorii sa isi consolideze propriile capacitati creative si eficacitatea personala precum si sa dezvolte strategii de leadership viabile care vor influența pozitiv capacitățile creative ale celor pe care îi conduc.

“Singura constanta din viata o reprezinta schimbarea” si astfel singura cale spre success sustenabil este update-ul constant.
Adevaratii lideri trebuie sa fie pregatiti in orice moment de schimbare.
Ei au nevoie sa stie nu doar cum sa supravietuiasca schimbarii, ci cum sa fie parte din ea.

Am lucrat cu peste 100 de antreprenori, lideri si executivi iar diferenta intre cei care au generat cresteri si profit consistent fata de ceilalti a fost:

Disponibilitatea si seriozitatea in procesul de coaching

Respectarea unicitatii personale, upgrade-ul sabloanelor

Planificarea riguroasa

Respectarea planificarii cu disciplina


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here