Consultanta


La varsta de 19 ani, in timpul primei facultati pe care o urmam, m-am angajat intr-o companie multinationala care vindea tutun, pe o pozitie de junior in departamentul de marketing & promo. Erau anii 1998-2002. Companiile multinationale erau de abia sosite in Romania iar pentru noi educatia unui astfel de mediu ne-a aratat o realitate noua, inedita, inspirationala, provocatoare.

Dupa 4 ani de zile petrecuti aici, am virat putin catre advertising si am lucrat in doua agentii de publicitate inca vreo 2 ani. In aceeasi perioada am hotarat sa-mi fac primul business, un magazin de haine intr-o zona exculisivista a Bucurestiului. Neavand vreun plan de business am dat un faliment rapid, dupa aproape un an de zile. Am invatat enorm de multe atunci la acel faliment. A fost cea mai buna lectie de business invatata la 24 de ani.

M-am redresat, m-am ridicat si, impreuna cu sotul meu, am inceput sa lucram la business-ul de familie, sa-l crestem si sa-l facem performant. Si l-am facut. Compania noastra -Life Care- a ajuns cea mai mare din industria sa dupa niste ani buni de munca asidua. Experienta acestei organizatii m-a crescut foarte mult.

Din acest business au crescut alte ramuri, alte proiecte. In 2014 am inceput un start up nou- Centrul Fericirii- prima retea de centre integrative de wellbeing din Romania care au ajuns sa domine piata de astfel de servicii in cativa ani. La inceputul anului 2020 am realizat un exit catre o alta companie.

Am dobandit o mare experienta practica si m-am specializat in toata perioada in business si marketing strategice. Dar, pentru ca am un “learning approach” foarte mare, am investit mult si in educatia mea formala de business si marketing dobandind competente noi de marketing si business de la universitati si scoli prestigioase ca: Frankfurt Business School, Oxford Univeristy, Stanford University, Cornell University.

Serviciile de consultant pe care le propun sunt o urmare fireasca a experientei orgranizationale si antreprenoriale dobandite de atatia ani.

Cum se desfasoara procesul de consultanta?

Lucrez consultant pentru business-uri antreprenoriale si ma bucur tare mult ca pot ajuta. Lucrez cu companii in crestere, companii care au nevoie de sustinere de la seed up la scale up. Directiile principale ale procesului de consultanta pe care ti-l propun sunt:

Consultanta pentru strategie de marketing performant

Consultanta pentru implementare strategie de marketing

Consultanta pentru strategie de marketing performant

De la prima mea interactiune cu marketing-ul nutresc o pasiune reala pentru acest domeniu. Pentru ca sunt un om de actiune am pus pasiunea in practica de fiecare data. Asa ca din anul 2000 invat, lucrez si performez in acest domeniu explorand majoritatea zonelor complementare ale marketing-ului strategic si tactic. In etapa de invatare am inceput ca promoter, aam facut studii de piata ca internship, am participat la organizare a festivaluri si evenimente nationale, am creat concepte creative pentru campanii de BTL ale clientilor agentiilor in care activam, am castigat pitch-uri pentru campanii, am contribuit in campanii de PR, am redactat sute de materiale de marketing ca si copywriter si apoi am invatat sa manage-uiesc campanii si sa gestionez bugete aferente.

Pe cont propriu apoi am invatat cu sa construiesc o strategie de marketing si vanzari si cum sa o implementez, gestionand toate resursele necesare atingerii obiectivelor. Iar pasul urmator sa conduc oameni si, impreuna, sa ajungem la rezultatele dorite.

Participand și susținând atâtea cursuri și training-uri de marketing, comunicare sau leadership, oamenii- antreprenori sau nu- au venit natural către mine pentru a-mi cere sfaturi si opinii în ceea ce privește evaluarea strategiei de marketing & vanzari în organizațiile lor, restabilirea proceselor de comunicare de brand, definirea și poziționare brand-urilor.

Experienta in coaching m-a ajutat sa definesc un proces de consultanta coerent, orientat catre nevoile clientilor. Asa ca in procesul de consultanta de marketing sunt alaturi de fondatori, de management și de investitori și recream strategia si modelele optime de implementare si executie. Strategiile și soluțiile oferite sunt pragmatice și bazate pe realitatea afacerilor si urmaresc intotdeauna sa atinga KPI-i setati din start.

Ce ofer?

O analiză profundă și o înțelegere a “urmelor” pe care le-ai lăsat în piață
O strategie unică și cuprinzătoare pentru brand-ul tău și recomandări tactice
Realizarea mesajelor proprii și a poveștii personale
Realizarea planului de comunicare, incluzând ghidare în zona de conținut pentru social media
Măsurarea rezultatelor

Consultanta pentru implementarea strategiei de marketing

Afacerile bune sunt construite pe ințelegere clara a pietei, pe viziune si, mai ales, munca. În fiecare afacere de astazi, există o serie de “imperative” de gestionat. Toate companiile trebuie sa crească, trebuie sa funcționeze cat mai eficient posibil si trebuie sa utilizeze cat mai bine informația și tehnologia daca vrea sa ramana competitiva.

Urmaresc intotdeauna sa furnizez rezultate cuantificabile pentru clienți, pe baza unei metodologii bine testate și a unei experiențe solide.

Dupa realizarea strategiei de marketing urmeasec impreuna cu echipele de marketing ale clientilor mei implementarea acestei strategii.

Acest lucru funcționeaza pentru ca:

  • sunt 100% implicata in proces
  • folosesc metode de evaluare si clarificare a prioritatilor business-urilor testate, imbinand instrumente din coaching si analize internationale de business
  • aplic experienta dobandita si transfer abilitati în cadrul propriei tale organizatii
  • urmaresc un proces coerent de consultanta care sa aiba livrabile clare la final

EXCELENȚĂ ÎN PROCESUL DE EXECUȚIE

Un process de executie bun are loc cand succesul este definit cu obiective clare, concrete, bazate pe rezultate.

Pasi pe care ii urmez in procesul de consultanta:

Descoperire
Analiza
Raportare
Strategizare
Implementare
Raportare
Follow up

Serviciile de consultanta de marketing pe care le ofer se concentreaza pe problemele și oportunitățile cele mai importante ale clienților:

Strategia generala de business

Obiectivele de marketing si KPI-i aferenti

Resurse necesare si automatizari

Analize de piata si competitie

Pozitionare consistenta

Cunoasterea bazei de date de clienti

Organizarea proceselor de marketing si vanzari

Maparea experientei de client

Planificarea

Monitorizarea si implementarea


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here