Consultanta


La varsta de 19 ani, in timpul primei facultati pe care o urmam, m-am angajat intr-o companie multinationala care vindea tutun, pe o pozitie de junior in departamentul de marketing & promo. Erau anii 1998-1998. Companiile multinationale erau de abia sosite in Romania iar pentru noi educatia unui astfel de mediu ne-a aratat o realitate noua, inedita, inspirationala, provocatoare.

Dupa 4 ani de zile petrecuti aici, am virat putin catre advertising si am lucrat in doua agentii de publicitate inca vreo 2 ani. In aceeasi perioada am hotarat sa-mi fac primul business, un magazin de haine intr-o zona exculisivista a Bucurestiului. Neavand vreun plan de business am dat un faliment rapid, dupa aproape un an de zile.

Am invatat enorm de multe atunci la acel faliment. A fost cea mai buna lectie de business invatata la 24 de ani.

M-am redresat, m-am ridicat si impreuna cu sotul meu am inceput sa lucram la business-ul de familie, sa-l crestem si sa facem performanta. Si am facut. Compania noastra -Life Care- a ajuns cea mai mare din industria sa dupa niste ani buni de munca asidua.

Din acest business au crescut alte ramuri, alte proiecte. Iar experienta acestei organizatii m-a crescut foarte mult.

Am invatat practic dar si formal despre business de la consultanti internationali, din cursuri internationale de entrepreneurship, din conferinte si workshop-uri.  Am dobandit o mare experienta practica si m-am specializat in toata perioada in business strategy, marketing strategic si comunicare de brand.

In urma cu 5 ani am mai pornit o noua companie de servicii de educational wellbeing cu care, la inceputul anului 2020, am finalizat exit catre o retea de centre de wellness.

Serviciile de consultant pe care le propun sunt o urmare fireasca a experientei orgranizationale si antreprenoriale dobandite de atatia ani.

Cum se desfasoara procesul de consultanta

Lucrez consultant pentru business-uri antreprenoriale si ma bucur tare mult ca pot ajuta. Lucrez cu companii in crestere, companii care au nevoie de sustinere de la seed up la scale up. Directiile principale ale procesului de consultanta pe care ti-l propun sunt:

Consultanta pentru marketing & branding strategy

Consultanta de business

Consultanta de brand, marketing si comunicare strategice

Totul a început aici dintr-o mare pasiune pe care o nutresc și o trăiesc pentru marketing și comunicare. Participând și susținând atâtea cursuri și training-uri în domeniul comunicării, natural oamenii, antreprenori sau nu, au venit către mine pentru a-i consilia în ceea ce privește evaluarea strategiei de marketing în organizațiile lor, restabilirea proceselor de comunicare de brand, definirea și poziționare brand-urilor. O atenție sporită am acordat brand-urilor personale pentru înțelegerea importanței construcției lor, pentru arhitecturarea clară și comunicarea lor.

Ce ofer?

O analiză profundă și o înțelegere a “urmelor” pe care le-ai lăsat în piață
O strategie unică și cuprinzătoare pentru brand-ul tău și recomandări tactice
Realizarea mesajelor proprii și a poveștii personale
Realizarea planului de comunicare, incluzând ghidare în zona de conținut pentru social media
Măsurarea rezultatelor

Consultanta de business

Afacerile bune sunt construite pe ințelegere clara a pietei, pe viziune si, mai ales, munca. În fiecare afacere de astazi, există o serie de “imperative” de gestionat. Toate companiile trebuie sa crească, trebuie sa funcționeze cat mai eficient posibil si trebuie sa utilizeze cat mai bine informația și tehnologia daca vrea sa ramana competitiva.

In procesul de consultanta de business sunt alaturi de fondatori, de management și de investitori și abordam practice implementarea si executia. Strategiile și soluțiile oferite sunt pragmatice și bazate pe realitatea afacerilor.

Ma concentrez pe furnizarea de rezultate cuantificabile pentru clienți, pe baza unei metodologii bine testate și a unei experiențe solide.

Dar, desigur, acest lucru funcționeaza datorita implicării noastre strânse în afacerea dvs., datorita evaluarilor clarificatoare folosite pentru a va ințelege prioritățile si pentru a aplica experiența dobandita și a transfera abilități în cadrul propriei  tale organizații.

EXCELENȚĂ ÎN PROCESUL DE EXECUȚIE

Un process de executie bun are loc cand succesul este definit cu obiective clare, concrete, bazate pe rezultate.

Pasi pe care ii urmez in procesul de consultanta:

Descoperire
Analiza
Raportare
Strategizare
Implementare
Raportare
Follow up

Serviciile de consultanta de business pe care le ofer se concentreaza pe problemele și oportunitățile cele mai importante ale clienților:

Strategia generala de business

Marketing

Organizarea

Operațiunile

Tehnologia

Transformarea digitala

Finanțele

Analiza de business avansată

Fuziunile și achizițiile

Sustenabilitatea pe piata


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here