BIO Camp


Fundatia Life Care, pe care am lansat-o in anul 2010 si a carei presedinte sunt, si are ca scop sustinerea vietii si a potentialului uman, in concordanta cu motto-ul „viata este o calatorie spre implinirea personala”. Activitatea fundatiei vizeaza sustinerea persoanelor, in special a tinerilor si copiilor cu potential si capacitati in diverse domenii de activitate prin identificarea, pregatirea si promovarea acestora si prin elaborarea de proiecte personale privitoare la imbunatatirea calitatii vietii (alimentatie sanatoasa, naturala, BIO).

Tabara BIO Camp este un proiect inovator initiat de Fundatia Life Care si are ca obiectiv reunirea, in timp, a tuturor adolescentilor care au nevoie de un ghidaj pentru a incepe viata intr-un mod sanatos. Pot participa astfel in aceasta tabara toti copiii, indiferent de conditia sociala, materiala, rasa, etnie, sex. Ei vor fi selectati incepand cu cei care deja au inceput sa se manifeste in directia potentialului lor.

BIO Camp este tabara destinata copiilor cu varste intre 12 si 18 ani, in care acestia sunt invatati  sa-si dezvolte abilitatile dobandite si cele native pentru a avea o viata sanatoasa si plina de succes.

biocamp

Pana acum, incepand cu anul 2012, am organizat 10 tabere BIO CAMP in tara si in strainatate cu peste 500 de adolescenti.

In fiecare dintre aceset tabere au participat aproximativ 50 de  adolescenti care au parcurs cu bucurie ateliere educationale sustinute de profesori si specialisti voluntari, s-au bucurat de activitati in aer liber si s-au distrat de minune la altele (tiroliana, alpinism, orientare cu busola, foc de tabara, karaoke, musicalurile la care au performat denumite “Viata de adolescent”, “Da LIKE la o noua generatie” etc). Sport, educatie informala, experiente, natura, nutritie, trai sanatos fizic, emotional si sufletesc.

https://www.facebook.com/fundatialifecare


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here