Academia Femeilor


Când am fondat Academia Femeilor la inceputul anului 2012 am stiut ca vom avea cale lunga de parcurs pentru a reusi sa ajutam real femeile din Romania. . Tot acest proiect a inceput dintr-un vis maret si, deopotriva, frumos pe care il aveam de copil de a crea un loc pentru evolutia femeii. Suntem asa de fabuloase dar atat de mult ne ascundem de/in noi! Asa ca, in 2012 am reusit sa mobilizez cateva femei minunate pentru a crea impreuna primul proiect national de educatie noua pentru femei.

Astfel ca Academia Femeilor este organizatia care asigura femeilor mediul de transformare, sustinandu-le sa evolueze pas cu pas.

De ce Academia Femeilor?

In Academia Femeilor participa femei si barbati lectori, traineri, speakeri, psihologi si femei de afaceri cu notorietate si experienta in domeniul lor de activitate care vor impartasi, voi invata si vor ajuta participantele sa-si cladeasca o viata mai buna.

Viziune

Noi, Academia Femeilor, credem in femeia completa menita sa traiasca la maximum de potential, in armonie cu ea, cu cei din jur si cu intregul Univers.

Misiunea noastra este de a crea cel mai potrivit mediu de trasnformare, sustinere si invatare pentru ca toate femeile sa traiasca fericite.

Ce aducem noi diferit?
1. suntem singura organizatie care ofera femeilor posibilitatea de a se dezvolta in toate ariile vietii
2. specialistii Academiei Femeilor sunt persoane cu experienta vasta, oameni valorosi care pot ajuta in aceasta transformare;
3. diversitatea produselor care sa ajute la transfomare ( cursuri, evenimnete, programe, produse pt femei, carti);
4. modul in care noi “educam” este unul foarte adapatat nevoilor actuale de invatamanat: deschis, cald, incurajator; transformarea este una holistica( in toate ariile vietii);
5. promovam valori gen liberate, pasiune, compatibilitate si care construiesc impreuna cu partnerii barbati,
6. existenta parteneriatului si incurajarea compatibilitatii femei-barbati
7. nu este o organizatie feminista

Ce va promitem?
Academia Femeilor ajuta femeile sa faca un pas inainte de unde sunt ele acum, transformandu-se și evoluand continuu.

In Academia Femeilor faclilitam transformarea, incurajam manifestarea si iubirea de viata, si sustinem evolutia femeilor!

Responsabilitate sociala

Prin programele sale, evenimentele, sedintele de consiliere si cursurile organizate de Academia Femeilor sustinem si promovam educatia femeilor, mijlocirea cazurilor sociale si ajutarea familliilor femeilor.

Academia Femeilor a fost fondata de Florina Onetiu, Leader & Life Coach, psiholog, communicator, in primavara anului 2012. Pornit din pasiune pentru oameni si din dorinat de a ajuta femeile sa traiasca implinirea pe care o merita si si-o doresc, Academia Femeilor a atras inca de la inceput femei si barbati dornici sa contribuie si sa ajute le dezvoltarea pe toate planurilor a romancelor fiind lansat official in septembrie 2012.

Activitatea Academiei Femeilor s-a desfasurat initial ca un proiect de stimulare a educatiei femeilor din Romania transformandu-se ulterior intr-o organizatie care asigura mediul potrivit de transformare prin educatie al femeilor din Romania.

La fondarea si actiunile de inceput ale Academiei Femeilor au fost implicate activ Florentina Opris, Realizator TV, Promotor pentru viata sanatoasa, Co-fondator onorific si Adriana Petrescu, Psiholog, Life Coach si Trainer.

Academia Femeilor este o marca inregistrata.

www.academiafemeilor.ro


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here