Biografie


Am fost intotdeauna pasionata de transformare si evolutie si m-am vazut ca o femeie care “will always improve herself”. De mica am stiu ca voi lucra cu oameni, mi-a plăcut să aduc idei proaspete, sa pun in practica proiecte inovative si am sperat ai apoi am stiut ca voi genera si conduce business-uri proprii. In anii ’98 nu am stiut ca exista vreo meserie pentru aceasta viziune, dar am ales sa urmez facultatea de drept din Timisoara ca parea ca pot bifa macar “lucrul cu oamenii”…

In timpul facultatii am inceput sa lucrez intr-o companie multinationala de tutun in departamentul de marketing & PR. Erau anii 1999, companiile multinationale erau la inceput in Romania, dar am fost fascinata de multimea de training-uri, modalitati de lucru noi, cultura organizationala si am absorbit ca un burete informatii, concepte despre procese, vanzari, marketing si s-au ivit in mine zorii dezvoltarii personale si a dezvoltarii abilitatilor de comunicare, creativitate, organizare.

Pornita pe aceasta cale, dupa prima facultate, am luat drumul Bucurestiului hotarata sa-mi continui si dezvolt o cariera in domeniul marketing-ului si comunicarii. Am locuit si lucrat 4 ani in Bucuresti castigand o experienta valoroasa in agentii de advertising.

Nu mi-am uitat insa visul de a deveni antreprenor asa ca am hotarat atunci ca e momentul sa deschid un business, sa incep sa traiesc si aceasta experienta. Fara un business plan bine pus la punct, intr-un domeniu total nou pentru mine- industria de imbracaminte- si cu timp limitat acordat de implementare (pentru ca inca aveam alt job), business-ul meu s-a incadrat destul de repede in categoria business-urilor falimentare. A fost o lectie foarte dura dar foarte utila despre setare de: viziune, valori, plan, organizare, procese financiare…

In acea perioada m-am casatorit si, impreuna cu sotul meu, am decis in anul 2006 sa ne intoarcem in Timisoara unde sa “start over”. Am inceput al doilea business- o agentie care oferea servicii de marketing si comunicare. Si, pe langa propria mea companie de marketing si PR, am inceput sa contribui activ in afacerea de familie impreuna cu sotul meu- compania Life Care- unde am creat si implementat sisteme de lucru noi, strategii si planuri, consturind departamentul de marketing si comunicare al companiei.

Din 2008 o noua lume mi s-a deschis. Am primit cel mai frumos dar, acela de a fi mama Emmei, fetita noastra draga. Experienta de mama nu m-a oprit profesional, ci, dimpotriva, m-a impulsionat si mai mult sa ma descopar, sa scap de “bagaje” inutile, sa invat mai mult, sa ma organizez mai bine, sa fiu mai eficienta, sa ma simt bine in pielea mea si sa fiu un exemplu bun pentru copilul meu.

Asa ca, in paralel cu activitatile mele lucrative, am hotarat sa investesc timp si bani in educatie internationala din domeniile de: coaching, leadership si, mai ales, marketing.

In anul 2011, am pus bazele Fundatiei Life Care, fundatie care ajuta oamenii sa-si urmeze potentialul, avand la baza un trai organic. In cadrul acestei fundatii am inceput un proiect dedicat adolescentilor, denumit “BIO Camp’, prima tabara de sanatate si dezvoltare personala pentru adolescenti care se desfasoara anual de atunci si pana in prezent.

Tot in anul 2011, am startat o serie evenimente  si workshop-uri proprii pentru  dezvoltare personala dedicate dezvotarii personale si profesionale a femeilor, punand bazele unui proiect inovativ: “Academia Femeilor”,  ce s-a inaugurat in anul 2012.

Din anul 2012 am hotarat sa ne intoarcem in Bucuresti unde am inceput sa sustin workshop-uri de dezvoltare personala, marketing & comunicare;  am obtinut acreditarea internationala de Coach ICF (International Coach Federation) si am inceput sa dezvolt programe de coaching avand in prezent peste 900 de ore lucrate.

Am ramas pana in prezent in board-ul companiei Life Care pe directia de comunicare si marketing si am inceput sa dezvolt programe de consultanta in makreting performance pentru sustinerea si cresterea business-urilor romanesti.

Pentru a promova si sutine egalitatea de sanse pentru femei am avut doua colaborari TV ca prezenta si prezentare in cadrul emisiunilor TV: Rubrica “Da! Si eu pot” Kanal D- martie- iunie 2013 si Co-host emisiunea TV ”Dreptul la Fericire” Happy TV- februarie- august 2016) precum si prin turneul national “Da! Si eu pot!” dedicat intrajutorarii si promovarii femeilor in 12 orase si prin publicarea primei mele culegeri de texte “Da! Si eu pot!.

In 2014 am decis sa pun impreuna dorintele: de a face un business al bineului cu dorinta de a lucra, forma si sustine oameni in dezvoltarea lor personala si profesionala si cu dorinta de a crea activitati creative constante si am initiat si dezvoltat prima retea de centre integrative de educational wellbeing din Romania- Centrele Fericirii- care și-au pus amprenta in industria de wellbeing si wellness prin concept, sisteme de lucru si programele integrative pentru transformare umana dedicate atat consumatorilor directi, cat si angajatilor companiilor. La inceputul anului 2020 am realizat un exit din aceasta companie.

O noua provocare a inceput pentru noi in anul 2019 cand am hotarat sa extindem compania Life Care in SUA iar de atunci lucrez activ ca partener executiv in aceasta companie.

Oamenii sunt unici, diferiti si merita sa traiasca liberi la maximum de potential. Misiunea mea este de a sustine oamenii in a schimba ceea ce nu functioneaza in lumea lor incurajandu-i sa iasa din zona de confort, sa se cunoasca mai bine si sa persevereze pentru a-si trai unicitatea, independenta si prosperitatea.


Search
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here