Biografie


Am fost intotdeauna pasionata de transformare si evolutie si m-am vazut ca o femeie care “will always improve herself”. De mica m-am vazut lucrand cu oameni, creand concepte si proiecte inovative si conducand business-uri proprii.¬†In anii ’98 nu am stiut ca exista vreo meserie pentru aceasta viziune dar am ales sa urmez facultatea de drept din Timisoara ca parea ca pot bifa macar “lucrul cu oamenii”…

In timpul facultatii am inceput sa lucrez intr-o companie multinationala in departamentul de marketing & PR. Erau anii 1999, companiile multinationale erau la inceput in Romania dar am fost fascinata de multimea de training-uri, modalitati de lucru noi, cultura organizationala si am absorbit ca un burete informatii, concepte despre procese, vanzari, marketing si s-au ivit in mine zorii dezvoltarii personale si a dezvoltarii abilitatilor de comunicare, creativitate, organizare.

Pronita pe aceasta cale, dupa facultate, am luat drumul Bucurestiului hotarata sa-mi continui si dezvolt o cariera in domeniul comunicarii. Am locuit si lucrat 4 ani in Bucuresti castigand o experienta valoroasa in agentii de advertising si PR si comunicare organizationala si marketing. Nu mi-am uitat insa visul de a deveni antreprenor asa ca am hotarat tot in acea perioada ca e momentul sa deschid un business, sa incep sa traiesc si aceasta experienta. Fara un business plan bine pus la punct, intr-un domeniu total nou pentru mine- industria de imbracaminte- si cu timp limitat acordat de implementare (pentru ca inca aveam job), business-ul meu s-a incadrat destul de repede in categoria business-urilor falimentare. A fost o lectie foarte dura dar foarte utila despre setare de: viziune, valori, plan, organizare, procese financiare…

Ca sa se mai echilibreze balanta – probabil ūüôā – in acea perioada am gasit dragostea ( sau ea pe mine) si m-am casatorit cu barbatul cel mai potrivit mie! Impreuna am decis, in anul 2006, sa ne intoarcem in Timisoara unde sa “start over” cu proiecte creative si antreprenoriale noi.¬†Pe langa evenimente de advertising, proiecte antreprenoriale de marketing si vanzari am lucrat activ in afacerea de familie impreuna cu sotul meu, compania Life Care, unde am creat si implementat sisteme de lucru noi pe directiile de marketing, comunicare interna & externa.

Din 2008 o noua lume mi s-a deschis. Am primit cel mai frumos dar, acela de a fi mama Emmei, fetita noastra draga. Experienta de mama nu m-a oprit profesional, ci, dimpotriva, m-a impulsionat si mai mult sa ma descopar, sa scap de “bagaje” inutile, sa invat mai mult, sa ma organizez mai bine, sa fiu mai eficienta, sa ma simt bine in pielea mea si sa fiu un exemplu bun pentru copilul meu.

Asa ca avand acces la organizatii si cursuri internationale din domeniul dezvoltarii personale si sanatatii am descoperit fascinanta lume a coaching-ului. Atunci am decis sa invat despre acest domeniu mai mult, sa urmez Facultatea de Psihologie, cursuri de dezvoltare personala sau/ si cursuri de teatru, sa ma formez ca si coach care sa ma ajute sa aflu despre mine mai multe, sa pot avea informatii necesare, sa incep sa aplic ceea ce am invatat si, mai apoi, sa dau mai departe si altora.

In anul 2011, am pus bazele Fundatiei Life Care, fundatie care ajuta oamenii sa-si urmeze potentialul, avand la baza un trai organic. In cadrul acestei fundatii am inceput un proiect dedicat adolescentilor, denumit “BIO Camp’, prima tabara de sanatate si dezvoltare personala pentru adolescenti.

Tot in anul 2011, am startat o serie evenimente¬† si workshop-uri proprii pentru¬† dezvoltare personala dedicate femeilor, punand bazele unui proiect inovativ: ‚ÄúAcademia Femeilor‚ÄĚ,¬† ce se inaugureaza in anul 2012.

Din anul 2012 am hotarat sa ne intoarcem in Bucuresti unde am inceput sa sustin workshop-uri de dezvoltare personala, comunicare si branding; m-am acreditat ca si Coach ICF (International Coach Federation) si am inceput sa dezvolt programe de coaching avand peste 400 de ore lucrate.

Am ramas pana in prezent in board-ul companiei Life Care pe directia de comunicare si marketing si, impreuna cu sotul meu, am inceput sa dezvolt programe de consultanta pentru sustinerea si cresterea business-urilor romanesti.

Pentru a promova si sutine femeia prin coaching si dezvoltare personala am avut doua colaborari TV ca prezenta si prezentare in cadrul emisiunilor TV: Rubrica ‚ÄúDa! Si eu pot‚ÄĚ Kanal D- martie- iunie 2013 si Co-host emisiunea TV ‚ÄĚDreptul la Fericire‚ÄĚ Happy TV- februarie- august 2016) precum si prin turneul national ‚ÄúDa! Si eu pot!‚ÄĚ dedicat intrajutorarii si promovarii femeilor in 12 orase si prin publicarea primei mele culegeri de texte ‚ÄúDa! Si eu pot!.

In 2015 am decis sa pun impreuna dorintele: de a face un business al bineului cu dorinta de a lucra, forma si sustine oameni in dezvoltarea lor personala si profesionala si cu dorinta de a crea activitati creative constante si am initiat si dezvoltat prima retea de centre integrative de educational wellbeing din Romania- Centrele Fericirii care isi pun deja amprenta in industria de wellbeing si wellness prin concept, sisteme de lucru si programele integrative pentru transformare umana dedicate atat consumatorilor directi, cat si angajatilor companiilor.

Oamenii sunt unici, diferiti si merita sa traiasca liberi la maximum de potential. Misiunea mea este de a sustine oamenii in a schimba ceea ce nu functioneaza in lumea lor incurajandu-i sa iasa din zona de confort, sa se cunoasca mai bine si sa persevereze pentru a-si trai unicitatea, independenta si prosperitatea.


Search